Mарина (сос) за пържоли, шишчета и др.
Posted: Sat Apr 11, 2020 5:55 pm
Необходими продукти:
1/2 л. зехтин
1бр. соев сос ( за предпочитане на Дерони - lite, зелен)
1/2 лимон - сокът му
1/2 пакетче кимион
3-4 скилидки чесън
1 глава лук
Начин на приготвяне:
Съставките се пасират и месото престоява в получената смес 24 часа на хладно място. След това сместа я пребираме в хладилник и можем да я ползваме следващият път.
Да ви е сладко!
1/2 л. зехтин
1бр. соев сос ( за предпочитане на Дерони - lite, зелен)
1/2 лимон - сокът му
1/2 пакетче кимион
3-4 скилидки чесън
1 глава лук
Начин на приготвяне:
Съставките се пасират и месото престоява в получената смес 24 часа на хладно място. След това сместа я пребираме в хладилник и можем да я ползваме следващият път.
Да ви е сладко!