Необходими продукти:
1/2 л. зехтин
1бр. соев сос ( за предпочитане на Дерони - lite, зелен)
1/2 лимон - сокът му
1/2 пакетче кимион
3-4 скилидки чесън
1 глава лук
Начин на приготвяне:
Съставките се пасират и месото престоява в получената смес 24 часа на хладно място. След това сместа я пребираме в хладилник и можем да я ползваме следващият път.
Да ви е сладко!
Mарина (сос) за пържоли, шишчета и др.
Вкусни рецепти
-
- Site Admin
- Posts: 117
- Joined: Thu Dec 03, 2015 10:16 am
Jump to
- За форума
- ↳ Правила на форума
- ↳ Често задавани въпроси
- Компютри и IT решения
- ↳ Софтуерни проблеми и решения
- ↳ Хардуерни проблеми и решения
- ↳ Mikrotik - проблеми, решения, настройки
- ↳ PHPBB
- ↳ SEO
- Изработка на сайтове
- ↳ Wordpress
- Автомобили
- ↳ Двигател
- ↳ Електрическа система
- ↳ Каросерия
- ↳ Климатична система
- ↳ Кормилна уредба
- ↳ Осветителна система
- ↳ Ремонти и подобрения
- ↳ Спирачна система
- ↳ Трансмисия
- ↳ Ходова част
- Дърводелски цех
- ↳ Машини и инструменти
- ↳ Направи си сам
- Дамски свят
- ↳ Фитнес
- За деца и родители
- ↳ Съвети, начини и похвати
- Домашни любимци
- ↳ Болести и ваксиниране
- ↳ Отглеждане и грижи
- За градината
- ↳ Календар на градинаря
- ↳ Овошки и овощни градини
- За дома
- ↳ Интериорни решения
- ↳ Мебели и обзавеждане
- ↳ Ремонти и ремонтни дейности
- ↳ Практични трикове в дома
- Здраве
- ↳ Билки и билколечение
- ↳ Трябва да се знае...
- Направи си сам
- ↳ Идеи, решения и таланти
- ↳ Плетиво
- Храна и рецепти
- ↳ Вкусно и полезно
- ↳ Рецепти
- ↳ Зимнина
- Методи и похвати за оцеляване
- ↳ В природата
- ↳ В сивото ежедневие